Buna ziua stie cineva cand se poate face cerere pentru a deveni professor daca am dat licenta in iunie si am absolvit cursurile modulului psihopedagogic nivel I dar nu m-am inscris la examenul de titularizare
Puteți participa la concursul de titularizare din 2014 sau puteți urmări la IȘJ de care aparțineți lista cu posturi vacante și să mergeți să susțineți concurs la școala care organizează concurs pentru postul pe care-l solicitați pe parcursul anului școlar. De asemenea, puteți merge și acum în septembrie să vedeți dacă au mai rămas ore pe specialitatea dvs. și veți primi un post de suplinitor. Dacă mai aveți întrebări nu ezitați să întrebați. Mult succes!
Multumesc pentru raspuns dar in septembrie pe ce data pot merge pentru post de suplinitor am fost azi la inspectorat si nu prea am primit multe detali am primit un raspuns 10 septembrie si mie mi se pare tarziu rau daca scoala se incepe pe 15?
Nu trebuia sa fac o cerere astazi in acest sens ?
Din câte am citit în „Metodologia de mișcare a personalului didactic” ar mai fi o ședință publică pe 13 septembrie. Sfatul meu: mergeți în apropierea datei de 10 septembrie la Ișj și întrebați ce acte vă trebuie la dosar și apoi vă prezentați în ședința publică pentru a solicita un post pe specializarea dvs. Eventual căutați pe net „Metodologia de mișcare a personalului didactic 2013- 2014”. Mult succes!
Suplinitor
flori_minicards
Buna ziua in luna octombrie am sustinut un concurs pentru educator nu am luat concursul dar am obtinut nota 6,25 iar o prietena 7,35 Doamna Directoare ne-a ... (vezi toată discuția)
Domiciliu
me-alina
anul acesta scolar am vrut sa ma pretransfer(sa ocup un alt post in locul celui unde m-am titularizat pe baza de examen), indeplinind conditiile: professor ... (vezi toată discuția)