avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Cum sa fac?
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Cum sa fac?

Buna ziua! As vrea un sfat de la dv...Lucrez ca autonom in Spania (sofer pe camion) si curand termin de platit camionul si vreau sa stiu cum este mai avantajos d.p.d.v. al costului-castigului sa fac: sa-l inscriu pe Romania (am firma infiintata) ca pers. fizica care sa inchirieze camionul la firma sau pur si simplu direct pe firma sa fac factura? (si sa fie ca un aport la cap social?)

Alte discuții în legătură

Cum sa fac? cumparare camion - inscriere pe firma sau nu VasilePs VasilePs Buna ziua! As vrea un sfat de la dv...Lucrez ca autonom in Spania (sofer pe camion) si curand termin de platit camionul si vreau sa stiu cum este mai avantajos ... (vezi toată discuția)
Accident in franta mariana ignat mariana ignat BUNA ,AM SI EU O PROBLEMA ,AM AVUT ACCIDENT IN FRANTA CU UN CAMION DE 24 DE T,ERAM PARCAT IN BANDA DE REFUGIU PENTRU A REMEDIA O PROBLEMA CU UN CAUCIUC CUM AM ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma transport cucubau cucubau buna ziua, as dori sa va pun o intrebare la care inca nu am gasit raspunsul pe internet si vreau sa o adresez unor profesionisti ca dvs. pentru ... (vezi toată discuția)