avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... calitatea de membru CAR si functia publica
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

calitatea de membru CAR si functia publica

Intrebarea mea este urmatoarea:
- un functionar public membru CAR trebuie sa declare aceasta calitate in declaratia de interese sau nu are nocio obligatie privitoare la acesta calitate
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:42, 29 Aprilie 2016
Nu se declara asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionarul public daca/ce trebuie sa ,,declaratia de interese" arina770 arina770 Buna seara, Va rog sa ma ajutati sa rezolv urmatoarea situatie:un functionar public nou angajat care are un PFA cod CAEN 6622 si un SRL cod CAEN 6619 ce ar ... (vezi toată discuția)
Declaratii de avere si interese pe anul 2008 cocuta1973 cocuta1973 Buna ziua, Poate sa-mi spuna si mie cineva care este termenul de depunere a declaratiilor de avere si de interese pentru anul 2008? pentru anul 2007 stiu ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate, conflict de interese sau niciuna din situatii DISCREET SECURITY DISCREET SECURITY Un primar este prin natura functiei Presedintele Comisiei de fond funciar si a stabilirii drepturilor de proprietate. in acelasi timp mama sa este detinatoarea ... (vezi toată discuția)