avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Construcție imobil persoana juridică Versus persoana ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Construcție imobil persoana juridică Versus persoana fizica

Buna ziua!
Am si eu o intrebare. As vrea sa incep constructia unei case. Pamantul este cumparat pe persoana fizica-un lot (1), alt lot (2) pământ (de teren ) este pe persoana juridică , loturile sunt vecine (unul după altul, accesul la ambele terenuri se face prin lotul (2)
-materialele as vrea sa le achizitonez pe firma pentru a deduce T.V.A-ul si pentru a-mi micsora profitul.
As vrea sa stiu daca pot face un contract prin care sa specific ca persoana fizica 'aduce" pamantul si suporta cheltuielile
cu manopera constructiei, iar firma suporta cheltuielile cu materiale. La finalizarea constructiei, as vrea sa declar ca la
parterul constructiei va fi sediul firmei, iar la mansarda va fi casa de locuit. De asemenea, vreau sa intabulez constructia
pe persoana fizica. Este legal? Exista astfel de tip de contract?Ce soluții am in condițiile legii de a putea dduce TVA cu materialele deconstrucție.multumesc .sarbatori fericite

Alte discuții în legătură

As vrea sa incep constructia unei case. Pharmageea Pharmageea Buna ziua! Am si eu o intrebare. As vrea sa incep constructia unei case. Pamantul este cumparat pe persoana fizica-un lot (1), alt lot (2) pământ (de teren ... (vezi toată discuția)
Constructie locuinta individuala persoana fizica. ionela11 ionela11 Buna ziua Am o intrebare o persoana fizica vrea sa inceapa constructia unei case. Pamantul este cumparat pe persoana fizica, iar materialele ar vrea sa le ... (vezi toată discuția)
Pot construi sediu firma si locuinta ? bbn_1982 bbn_1982 Buna ziua! Am si eu o intrebare. As vrea sa incep constructia unei case. Pamantul este cumparat pe persoana fizica, iar materialele as vrea sa le ... (vezi toată discuția)