avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Constructie locuinta individuala persoana fizica.
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Constructie locuinta individuala persoana fizica.

Buna ziua
Am o intrebare o persoana fizica vrea sa inceapa constructia unei case. Pamantul este cumparat pe persoana fizica, iar materialele ar vrea sa le achizitoneze pe firma pentru a deduce T.V.A-ul si pentru a-si micsora profitul.
As vrea sa stiu daca se poate face un contract prin care sa specifice ca persoana fizica 'aduce" pamantul si suporta cheltuielile cu manopera constructiei, iar firma suporta cheltuielile cu materiale?

E legal? cum sa procedez la inregistrarea in contabilitate?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Iunie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

As vrea sa incep constructia unei case. Pharmageea Pharmageea Buna ziua! Am si eu o intrebare. As vrea sa incep constructia unei case. Pamantul este cumparat pe persoana fizica-un lot (1), alt lot (2) pământ (de teren ... (vezi toată discuția)
Construcție imobil persoana juridică versus persoana fizica Pharmageea Pharmageea Buna ziua! Am si eu o intrebare. As vrea sa incep constructia unei case. Pamantul este cumparat pe persoana fizica-un lot (1), alt lot (2) pământ (de ... (vezi toată discuția)
Pot construi sediu firma si locuinta ? bbn_1982 bbn_1982 Buna ziua! Am si eu o intrebare. As vrea sa incep constructia unei case. Pamantul este cumparat pe persoana fizica, iar materialele as vrea sa le ... (vezi toată discuția)