avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Grupe de munca si adeveverinte in acest sens
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grupe de munca si adeveverinte in acest sens

Doresc sa imi spuneti daca in Carnetul de munca este trecuta grupa II entru perioada 1991-1996 mai este necesara obtinerea de adeverinta. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Annau Marinela , utilizator 19:58, 2 Mai 2016
Inregistrarea in carnetul de munca trebuie sa cuprinda perioada lucrata, baza legala pentru acordarea grupei de munca, % de timp efectiv lucrat in grupa de munca si decizia anuala de nominalizare a lucratorului la locul de munca/ postul de lucru incadrat in grupa de munca.
Daca sunt mentionate toate aceste date nu mai este nevoie de adeverinta.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta grupa de munca MariaW MariaW Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca este necesar sa elibereze o adeverinta de grupa daca perioada lucrata in grupa de munca este trecuta in cartea de munca. ... (vezi toată discuția)
Acte doveditoare pentru grupa i si ii de munca farcas gheorghe farcas gheorghe Buna ziua! Am inregistrate in carte de munca doua insemari privind perioada cat am lucrat in grupa I de munca si grupa II de munca si temeiul legal al ... (vezi toată discuția)
Valorificare grupa superioara de munca mimimuscoiu mimimuscoiu Adeverinta care atesta incadrarea in gr ii demunca nu a fost valorificata de catre CJP Bv pe motiv ca documentul justificativ prin care s a facut nominalizarea ... (vezi toată discuția)