Avem o hotarare judecatoreasca definitiva de circa 6 ani .privind o mostenire de la parinti pentru mai multi frati ce au atacat un testament lasat de tatal lor unui dintre frati .Instanta a respins anularea testamentului si a dat castig de cauza fratelui care detinea testamentul urmand dupa desemnarea de instanta a tehnicianului sa se faca departajarea mosteniri testamentare .Nu s-a mai facut acesta departajare intrucat partile printr-o intelegere scrisa convenita de toti frati s-au adresat justitiei ce a admis cererea si a dat o hotarare ce a ramas definitiva .Dupa circa 2 ani a decedat si al doilea parinte ce la fel a lasat o mostenire prin testament .Intre cele doua testamente sunt mari neconcordante privind testarea cu toate acestea notarul a pus in aplicare certificatul de mostenitor la unii dintre frat .Sa ivit problema intre frati ca uni au terenuri f bune si unul numai rape terenuri degradate .si nu se respecta cererea de invoiala admisa de justitie .
IN CECAZURI SE POATE REDESCHIDE DOSARUL PRIVIND Mostenirea
Mostenire
eusebia
Buna ziua
Sa va explic problema mea:amandoi parintii au murit de cativa ani si au lasat 2 mostenitori(eu si sora mea).Mama detinea un teren mostenire de la ... (vezi toată discuția)
Testament
ionutyahoocoom
buna dimineata ...tatal meu inainte sa decedeze a lasat testament fratelui meu pe casa parinteasca si mai multe terenuri arabile fratele meu dezbate ... (vezi toată discuția)