avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... legea darii in plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

legea darii in plata

Sunt reprezentantul legal al unui CABINET MEDICAL VETERINAR si am un contract de CREDIT DE NEVOI PROFESIONALE CU IPOTECA IMOBILIARA.As dori sa stiu daca legea darii in plata se aplica si in cazul meu.MULTUMESC ANTICIPAT.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:12, 4 Mai 2016
Nu vi se aplica. Legea se adreseaza consumatorilor ( (1) Prin consumator se intelege orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care, in temeiul unui contract care intra sub incidenta prezentei legi, actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale).
Chiar daca ati ( fi) contractat creditul in calitate de consumator ( asa cum e definit prin OG 21/92 ) conteaza scopul
c) creditul a fost contractat de consumator cu scopul de a achiziţiona, construi, extinde, moderniza, amenaja, reabilita un imobil cu destinaţie de locuinţă sau, indiferent de scopul pentru care a fost contractat, este garantat cu cel puţin un imobil având destinaţia de locuinţă

Puteti consulta legea aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

credit ipotecar - legea stingerii datoriilor Gabriel1gabi Gabriel1gabi - se vorbeste de credit ipotecar in aceasta lege. ce se intelege insa prin credit ipotecar in intelesul legii ? a) ca se garanteaza creditul cu ... (vezi toată discuția)
Aplicare legea darii in plata teren Universul_tau Universul_tau Buna ziua, Am si eu nevoie de un raspuns privind aplicarea legii darii in plata. Situatia este urmatoarea: Am un credit in CHF pe 25 - 30 ani - echivalentul ... (vezi toată discuția)
Legea darii in plata pentru terenuri dali79 dali79 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o opinie legata de legea darii in plata. Acum ceva vreme am contractat un credit pentru a achizitiona un teren cu ... (vezi toată discuția)