avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... 0prire cont
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

0prire cont

buna seara,

Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea.
Acum cateva zile am primit instiintare de la banca, precum ca imi va fi blocat cardul de salarii deoarece nu am achitat 1050 lei la Directia de taxe si impozite urmand ca luna aceasta sa imi fie oprit 260 lei si in lunile urmatoare restul de bani. in momentul de fata cardul meu este blocat(inclusiv contul) si nu pot folosi banii desi am mare nevoie de ei pentru diferite cheltuieli( mentionez ca am si un copil in intretinere).

va rog daca se poate sa imi spuneti daca este legala aceasta practica si ce pot face in aceasta situatie ca sa pot accesa o parte din bani.

multumesc anticipat
o seara placuta
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:43, 3 Mai 2016
~ Conținut șters la cerere ~
In plus trebuie sa intrebati si la locul de munca sa vedeti daca nu a venit si acolo poprirea iar luna urmatoare sa vi se retina si mai mult.

In plus, angajatorul poate sa comunice cu banca in acest sens.

Cel mai bine ar fi sa nu mai lasati datoriile neplatite, mai ales la stat. Stiti cum se spune: de fisc si de moarte nu scapa nimeni. Si zic eu in completare, mai ales oamenii cinstiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme bancare kuykpopyk kuykpopyk Am 2 credite neplatite si din 18.12.2013 mi s-au pus poprire executorie pe toate conturile. Am vorbit cu domnul executor si el a zis ca imi poate retine ... (vezi toată discuția)
Poprirea reprezinta 1/3 din salariu? klein andreea klein andreea mi se pare ciudat.deoarece pentru o restanta de 20 euro pt.care nu am fost instiintata, desi am virat in contul respectiv o suma mult mai mare in urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Amnistie fiscala mame stapuv stapuv Buna ziua, Am tot citit legea si am cautat un raspuns peste tot dar vad ca nu il gasesc. Situatia mea se prezinta astfel: din 04/2010 a beneficiat sotia de ... (vezi toată discuția)