avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

buna ziua
In familia mea situatie este destul de complicata. Mama mamei(singura) mele ameninta de ani de zile trecerea casei pe alte numele altei persoane(nu stim daca a facut ceva sau nu), de mentionat este faptul ca ,casa este in intregime pe numele ei, sotul acesteia fiind decedat.
Intrebarea este, in cazul in care s-a trecut casa sau o parte din ea , se poate afla?

Alte discuții în legătură

Mostenire dodobird dodobird buna ziua In familia mea situatie este destul de complicata. Mama mamei(singura) mele ameninta de ani de zile trecerea casei pe alte numele altei persoane(nu ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de mostenire mihaela495 mihaela495 Buna ziua, Problema mea e putin mai complicata dar sper ca o sa ma intelegeti. Ambii bunici din partea mamei au decedat cu multi ani in urma, mai intai ... (vezi toată discuția)
Procedura deschidere succesiune anonim anonim Cu stima pentru toata lumea prezenta pe forum Problema mea este , zic eu ,una simpla, pentru care insa nu am raspuns. Situatie: Sot , Sotie, fara copii ... (vezi toată discuția)