avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

buna ziua
In familia mea situatie este destul de complicata. Mama mamei(singura) mele ameninta de ani de zile trecerea casei pe alte numele altei persoane(nu stim daca a facut ceva sau nu), de mentionat este faptul ca ,casa este in intregime pe numele ei, sotul acesteia fiind decedat.
Intrebarea este, in cazul in care s-a trecut casa sau o parte din ea , se poate afla?

Da, se poate.

Solicitati un extras de carte funciara, la Oficiul de cadastru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire dodobird dodobird buna ziua In familia mea situatie este destul de complicata. Mama mamei(singura) mele ameninta de ani de zile trecerea casei pe alte numele altei persoane(nu ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca a fost vanduta o casa iosif_monica iosif_monica Buna ziua, Bunica mea are o casa care as vrea sa stiu daca a fost vanduta sau nu unor rude care incearca sa o pacaleasca. Ea a facut doua comotii cerebrale ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla cine este proprietarul unei case? kubolens kubolens Buna ziua, Am urmatoarea problema: incerc sa aflu pentru o cunostinta plecata din tara, a carei tata a decedat acum 3 luni, daca s-a vandut casa parinteasca ... (vezi toată discuția)