avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum pot sa imi rezolv problema?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum pot sa imi rezolv problema?

asa cum am specificat in subiectul ,,va rog sa ma lamuriti ,, as dorii sa ma ajutati cu sfaturi concrete ,ce trebuie sa fac in aceasta situatie.
mentionez ca imobilul unde locuim acum e fost casa parinteasca a sotului dar care a fost daramata si reconstruita de noi de cand suntem casatoriti.
Care ar fi drepturile mele si ale fiicei minore.Dar drepturile celor doua fiice ale sotului?
Cum sa rezolv situatia legal?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 09:45, 12 August 2009
Doamna ...in care subiect ati postat????
Daca tot deschideti topicuri separate nimeni nu va intelege nimic si nu va putea da un sfat coerent si precis la obiect!
Sotul dvs a murit? Care este problema???
In caz de deces al sotului aveti dreptul la 1/4 din masa succesorala iar copii au dreptul la cate 1/4 fiecare (fiind 3 fiice).:)
Ultima modificare: Miercuri, 12 August 2009
MIHAI GRIGORE, Avocat
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune opinii diferite ? ContSters24701 ContSters24701 Nu sunt de specialitate juridica , asa ca voi face apel la bunavointa Dvs. Speta este urmatoarea: X se casatoreste , are doi baieti , sotia moare.Nu face ... (vezi toată discuția)
Succesiune staiculuci staiculuci Bună ziua In februarie 2000 a decedat bunica mamei mele.Ea a avut 4 copii(3 fete si 1 băiat) dintre care doar 2 copii mai sunt in ... (vezi toată discuția)
Copropietari - mostenire laura_agapy laura_agapy este vorba despre casa parinteasca,a parintilor mei.Tatal meu a murit acum 12 ani,s-a facut succesiunea atunci.acum 3 ANI a murit si fratele meu.Am facut ... (vezi toată discuția)