avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... zgomot continuu compresor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

zgomot continuu compresor

SPETA:
-firma cu punct de lucru intr-un spatiu comercial inchiriat, aflat la parterul unui bloc inchiriaza inca o "anexa" lipita efectiv de bloc, de cca 8mp facuta de precedentul proprietar( PF, nu asociatia de proprietari) si instaleaza un compresor fix sub ferestrele dormitoarelor de deasupra...
-constructia aia improvizata, ptr care ma mir ca s-a obtinut autorizatie, nu este izolata fonic; zumzaitul deranjeaza inclusiv ziua...
E legal? Se poate face ceva?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: critiu71 , utilizator 11:54, 4 Mai 2016
Sesizati oficial disciplina in constructii,garda de mediu
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara ! vreau sa ma ajutați ,va rog . stau intr un complex ... RamonaFlorentina27 RamonaFlorentina27 Buna seara ! Vreau sa ma ajutați ,va rog . Stau intr un complex de case duplexuri . In dreapta mea lipita de casa mea mai este o casa acesta a deschis la ... (vezi toată discuția)
Magazin la parterul blocului ContSters72331 ContSters72331 Buna ziua, Va rog sa-mi dati si mie un sfat despre cum ar trebuii sa actionez pe cale judecatoreasca (alta solutie nu exista in Romania) si cam ce sanse de ... (vezi toată discuția)
Deschidere cabinet stomatologic la parterul blocului elisoara_toma@yahoo.com elisoara_toma@yahoo.com De curand un vecin mi-a solicitat acordul pt. deschiderea unui cabinet stomatologic la parterul blocului in care locuiesc. Eu nu am vrut sa semnez dar am ... (vezi toată discuția)