avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara ! Vreau sa ma ajutați ,va rog . Stau intr ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara ! Vreau sa ma ajutați ,va rog . Stau intr un complex ...

Buna seara ! Vreau sa ma ajutați ,va rog . Stau intr un complex de case duplexuri . In dreapta mea lipita de casa mea mai este o casa acesta a deschis la parterul casei un magazin . Fix langa gardul care ne desparte a pus aparatura de la frigidere si se aude foarte tare este foarte zgomotoasă de nu pot dormii . Asta se întâmpla de 1 an de zile ! In fiecare zi ii scriu proprietarului ,dar se scuză ca a închiriat spațiul si ca nu are ce sa faca !!! Am înregistrări si filmări pe tot parcursul anului Ce imi recomandați ?
Ultima modificare: Duminică, 12 Martie 2023
RamonaFlorentina27, utilizator
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 07:53, 13 Martie 2023
Sesizati prin plangere Garda de mediu in vederea verificarii si masurarii zgomotului produs la vecin. In caz ca nu se rezolva puteti sa efectuati dv din surse proprii platind un expert in domeniu ptr aceasta verificare iar in cazul in care se constata ca este depasigt nivelul de zgomot prevazut de lege, notificati proprietarul vecin sa isi izoleze fonic spatiul unde se produce deranjul. Cu acceasi constatare formulati plangere la autoritati iar in ultima instanta il puteti actiona in instanta .
Ultima modificare: Luni, 13 Martie 2023
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Galagie bloc - certuri/tipete/trantit noaptea frecvent mihaela_miha mihaela_miha Buna ziua! Pe la finalul anului trecut m-am mutat la casa mea (apartament, etaj 6 din 10). Totul bine, doar ca desi zona/blocul sunt civilizate, vecinii care ... (vezi toată discuția)
Despre vecini zgomotosi ... Valf2018 Valf2018 Buna seara. Locuiesc, impreuna cu familia mea (2 adulti si 2 copii, dintre care unul minor), intr-un bloc de locuinte colective, la parter, intr-un apartament ... (vezi toată discuția)
Pot fi obligata sa-mi dau acordul pentru functionarea unui magazin la parterul blocului? mihaela.ciurea22 mihaela.ciurea22 buna ziua, la parterul blocului in care locuiesc isi desfasoara activitatea un magazin comercial,spatiul de locuit in care acesta functioneaza a fost ... (vezi toată discuția)