Buna seara ! Vreau sa ma ajutați ,va rog . Stau intr un complex de case duplexuri . In dreapta mea lipita de casa mea mai este o casa acesta a deschis la parterul casei un magazin . Fix langa gardul care ne desparte a pus aparatura de la frigidere si se aude foarte tare este foarte zgomotoasă de nu pot dormii . Asta se întâmpla de 1 an de zile ! In fiecare zi ii scriu proprietarului ,dar se scuză ca a închiriat spațiul si ca nu are ce sa faca !!! Am înregistrări si filmări pe tot parcursul anului Ce imi recomandați ?
Sesizati prin plangere Garda de mediu in vederea verificarii si masurarii zgomotului produs la vecin. In caz ca nu se rezolva puteti sa efectuati dv din surse proprii platind un expert in domeniu ptr aceasta verificare iar in cazul in care se constata ca este depasigt nivelul de zgomot prevazut de lege, notificati proprietarul vecin sa isi izoleze fonic spatiul unde se produce deranjul. Cu acceasi constatare formulati plangere la autoritati iar in ultima instanta il puteti actiona in instanta .