avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bransare coloana gaz
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bransare coloana gaz

Buna ziua

Locuiesc intr-un bloc si folosesc utilitatile proprietate comuna(apa,caldura,gaze etc etc).In urma cu 15 ani, 5 proprietari din bloc au facut demersuri si au obtinut autorizatie pentru a montat o coloana de gaze pentru centrale.
INTREBARE: Pentru a fi conectat la coloana de gaze pentru centrale,trebuie sa-i despagubesc pe cei 5 proprietari sau contactez o firma autorizata ma conectez si am rezolvat problema.


Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:26, 4 Mai 2016
Teava respectiva este proprietatea celor care au platit pentru proiect, materiale, montare.
Trebuie sa obtineti acordul celorlalti proprietari si sa ii despagubiti pe fiecare.
Apoi o firma autorizata va conecteaza la teava de gaz in baza proiectului initial sau a unui nou proiect, este posibil ca teava sa nu fi fost proiectata pentru un numar suplimentar de beneficiari. Aveti nevoie si de acordul de principiu al furnizorului de gaz.
Pentru a va putea materializa interesul de instalat CT,initial va revine obligatia sa achitati cota individuala acelora care au instalat primii instalatia comuna,ulterior contactati firma autorizata care realizeaza proiectul pentru bransarea dv la instalatia de gaze existenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contorizare gaze dinamoviada dinamoviada Buna ziua,suntem un grup de 11 apartamente si dorim sa ne bransam la teava de gaze a vecinilor din bloc,bineinteles despagubindu-i pe acestia iar presedintele ... (vezi toată discuția)
conectare fara acord la conducta de gaz arakys arakys Buna ziua! Vecinul de etaj si-a montat centrala termica de apartament. Nu s-a conectat direct la conducta comuna de gaz de pe casa scarii, a preferat sa se ... (vezi toată discuția)
Doresc un sfat petru solutionarea unei probleme elsa28 elsa28 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am instalat centrala termica de apartament in 2001 , fiind prima persoana care a instalat centrala pe ... (vezi toată discuția)