avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... RETURNARE TELEFON
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

RETURNARE TELEFON

Buna ziua
In data de 27.04.2016 am cumparat un telefon de la emag .
In ziua in care l-am cumparat nu am putut sa il verific deoarece nu am avut cartele sim potrivite pentru acel telefon insa a doua zi am luat simuri potrivite pentru telefon si am constatat ca nu functioneaza corespunzator .
In cate zile pot returna acest produs deoarece nu sunt multumit de el ( nu doresc sa trimit telefonul in service sa il repare ) . Din cate stiu eu un obiect se poate returna in termen de 30 de zile dar nu stiu care este baza legala deoarece vanzatorul va incerca sa ma convinga sa trimita aparatul in service sa il repare si eu nu doresc un obiect care nu functioneaza corespunzator de nou .
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 16:55, 4 Mai 2016
il puteti returna pur si simplu in termenul de 30 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefon mobil "nedestinat pietei europene" benji1 benji1 In septembrie 2014 am achizitionat de la magazinul EMAG un telefon mobil SAMSUNG I9192 Galaxy S4 mini Dual Sim 8GB. In ultima perioada bateria a inceput sa se ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un telefon de la emag de pe site vandut de o firma ... LCD71 LCD71 Am cumparat un telefon de la emag de pe site vandut de o firma din Franta. Produsul era chipurile nou (a venit cu tiplele pe el) insa Samsung Romania mi-a ... (vezi toată discuția)
Produsul neraparat in 15 zile - am dreptul sa cer inlocuirea acestuia cu unul nou? Andrei_Dan_S Andrei_Dan_S Salutare, am o situatie legata de un produs defectat si trimis in service, care in prima faza mi s-a transmis ca pisele pentru reparatie vor ajunge in data ... (vezi toată discuția)