avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am cumparat un telefon de la emag de pe site vandut de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am cumparat un telefon de la emag de pe site vandut de o firma ...

Am cumparat un telefon de la emag de pe site vandut de o firma din Franta. Produsul era chipurile nou (a venit cu tiplele pe el) insa Samsung Romania mi-a confirmat ca este reconditionat si ca IMEI-ul a mai fost activat in 2020. Am facut cerere de retur, am asteptat 14 zile si emag mi-au confirmat inapoierea banilor (nu au intrat inca in cont), dar firma vanzatoare nu a trimis curier pentru recuperarea telefonului. Cei de la emag m-au zis ca trimit ei curier pentru recuperarea bunului ca sa il caseze! Intrebarea mea este daca nu il trimit la emag, pentru ca nu ei sunt vanzatorii pot fi tras la raspundere? Eu consider ca vanzatorul, in cele 2 saptamani cat a durat pana sa mi se returneze banii, nu mai este interesat in recuperarea produsului. Precizez ca si eu si emag am trimis email-uri catre vanzator pentru a returna produsul! Multumesc anticipat pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Inselaciune seebyy35 seebyy35 Buna ziua. Am cumparat un produs de la S.c. Anda Lighting & Trading vandut pe Emag . Produsul era foarte ieftin pe site motiv pentru care l-am cumparat , dar ... (vezi toată discuția)
Posibila teapa facilitata de firma de curierat rapid cataNFS cataNFS Aveam de vanzare un samsung s5 , pe un site de vanzari , am fost contactat de un pretins cumparator , ne am inteles la pret , am trimit produsul cu verificare ... (vezi toată discuția)
Garantie emag suzana2016 suzana2016 Buna ziua, In urma cu 2 ani si jumatate am achizitionat un produs in rate de la EMag (SC Dante International SRL) prin Cetelem + o garantie extinsa de 1 ... (vezi toată discuția)