avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Garantie Emag
Discuție deschisă în Executare silită

Garantie Emag

Buna ziua,

In urma cu 2 ani si jumatate am achizitionat un produs in rate de la EMag (SC Dante International SRL) prin Cetelem + o garantie extinsa de 1 an, garantia comerciala a incetat in ianuarie 2015 iar cea extinsa inceteaza in ianuarie 2017. Produsul meu dupa IMei este fabricat pentru Emiratele Arabe si nu beneficiez de suport tehnic pe teritoriul Europei de la Sony (produsul era un sony). S-a stricat, l-am trimis la Depanero-service autorizat EMag dar nu si Sony... prin garantia extinsa daca telefonul nu poate fi reparat Depanero iti da banii inapoi, ceea ce s-a si intamplat. Eu pentru Cetelem am executare silita pe salar..am platit o perioada insa am ramas fara servici si sunt executata..e ok..insa in prezent EMag nu doreste sa imi inapoieze banii primiti de la Depanero deoarece produsul a fost in rate..si eu am restanta la Cetelem..dar nu figurez cu debit la EMag.. va rog sa imi spuneti ce sa fac sa imi primesc banii pe un produs ..iar treaba ce o am cu cetelem nu ii priveste pe Emag....telefonul a fost achitat deja prin linia de credit de la cetelem.
insa in prezent EMag nu doreste sa imi inapoieze banii primiti de la Depanero deoarece produsul a fost in rate

Nu vor sa vi-i dea deloc sau nu vor sa vi-i dea cash, ci in acelasi cont din care ati platit ?
Multumesc pentru raspuns, s-a rezolvat ! Dupa o gramada de sesizari si amenintari cu presa au spus ca imi dau un produs vandut de Emag in loc.. Sa speram ca totul va decurge normal. Mi-au dat un alt telefon aproape in aceiasi bani...au ramas ei datori cu cateva zeci de lei.
O zi buna!
Nu vroiau sa imi dea cash si nici sub vreo alta forma.. nu au existat explicatii logice de ce,cum etc. Raspunsul a fost mereu acelasi..produsul a fost in rate si nu va putem returna banii...Nu am inteles nici in zi de astazi ce legatura avea Emag cu ratele mele de la Cetelem.
Ultima modificare: Joi, 19 Mai 2016
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, .....am o speță ,emag, depanero și dolarii , am ... Ion Ionutz_112 Ion Ionutz_112 Buna ziua, .....am o speță ,eMag, Depanero și dolarii , am și eu o situație , am achiziționat de la o doamna prin olx un telefon iPhone second hand , ... (vezi toată discuția)
Garantie telefon Tabita29 Tabita29 Buna ziua! In urma cu aproximativ o luna prietenul meu a achizitionat un telefon de la o persoana, telefon care era insotit de factura, garantie si bon fiscal ... (vezi toată discuția)
Bună, doresc să fac o plângere anpc, am trimis în service ... N0mad N0mad Bună, doresc să fac o plângere ANPC, am trimis în service telefonul personal (Sony Xperia 5 II, 4100 lei la achiziție) de 3 ori în ultimele 2 luni pentru ... (vezi toată discuția)