avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, .....am o speță ,eMag, Depanero și ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, .....am o speță ,eMag, Depanero și dolarii , am ...

Buna ziua, .....am o speță ,eMag, Depanero și dolarii , am și eu o situație , am achiziționat de la o doamna prin olx un telefon iPhone second hand , cumpărat de nou online de către dansa,telefon utilizat 4 luni ,am platit 4000ron pe telefon ,cutie ,garanție ,și factura inițială de la eMag(pe numele dânsei) cu seria telefonului și pe factura și pe certificat,deci a fost achiziționat de dânsa online ,fara bon fiscal , toate bune , a funcționat telefonul fără probleme 6 luni după care s a defecta ,pe certificat unitate service era Depanero , am expediat telefonul către Depanero , au validat actele, ff și cg,totul a fost ok se încadra în termenele garanției,entionez că intrarea în service am făcut o pe numele meu ,am făcut PV de predarea primire între mine , persoana fizica Ion Ionuț și Depanero , au trecut 20 de zile , telefonul nu s a reparat in termenul legal de 15 zile ,iar comerciantul ,eMag a decis restituirea sumei adică stornarea facturii inițiale către doamna din factura,doamna care l a vândut pe olx , nu către mine ,propierat de drept actual.Eu am predat un produs către Depanero și nu am primit nimic,doar o informare că fișa a fost închisă și că magazinul adica eMag va contacta clientul inițial ,cel din factura, pentru restituirea sumei.Care este soluția ,unde s a greșit? Va mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 3 Noiembrie 2023
Ion Ionutz_112, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:22, 3 Noiembrie 2023
Plata se face în contul din care s-a facut plata. Contactați pe doamna sa va dea banii înapoi la rândul ei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produs nereparat in garantie gabimaister82 gabimaister82 Am cumparat Iphone 7 Plus de la Emag pe data de 11.03.2017, chiar din primele luni de utilizare am observat semnalul foarte slab fata de alte telefoane ... (vezi toată discuția)
Garantie telefon Tabita29 Tabita29 Buna ziua! In urma cu aproximativ o luna prietenul meu a achizitionat un telefon de la o persoana, telefon care era insotit de factura, garantie si bon fiscal ... (vezi toată discuția)
Ce prevedere din cp/cv poate fi corelata cu fapta descrisa mai jos PARTEVATAMATA2010 PARTEVATAMATA2010 Am cumparat un telefon resigilat de la Emag. Cand am ridicat telefonul de la showroom am solicitat verificarea lui si s-a constatat ca incarcatorul nu ... (vezi toată discuția)