avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie telefon
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie telefon

Buna ziua! In urma cu aproximativ o luna prietenul meu a achizitionat un telefon de la o persoana, telefon care era insotit de factura, garantie si bon fiscal pe alt nume decat al celui de la care l-a luat. Dupa aproximativ o saptamana telefonul s-a stricat, si a fost ridicat de service-ul depanero, colaborator al site-ului emag, pentru a fi reparat in termenul de 15 zile. Nu a fost posibila repararea lui si la insistentele prietenului meu de a se solutiona in vreun fel aceasta problema, cei de la emag i-au propus returnarea banilor sau achizitionarea altui produs. El a ales returnarea banilor, iar acestia ii cer contract de vanzare cu titularul sau direct contul titularului, lucru imposibil din moment ce noi nu avem nicio tangenta cu el. Se pot oare lega de acest aspect din moment ce garantia e pe produs nu pe persoana? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 14:13, 7 Iunie 2017
trebuie dovedita legatura dintre factura si cel care aduce telefonul in service. era necesar un contract de vanzare-cumparare a telefonului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie emag suzana2016 suzana2016 Buna ziua, In urma cu 2 ani si jumatate am achizitionat un produs in rate de la EMag (SC Dante International SRL) prin Cetelem + o garantie extinsa de 1 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, .....am o speță ,emag, depanero și dolarii , am ... Ion Ionutz_112 Ion Ionutz_112 Buna ziua, .....am o speță ,eMag, Depanero și dolarii , am și eu o situație , am achiziționat de la o doamna prin olx un telefon iPhone second hand , ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in data de 04.12.2020 am achiziționat un iphone 12 ... Andrei563 Andrei563 Buna ziua, in data de 04.12.2020 am achiziționat un iPhone 12 Pro MAX de la magazinul eMAG. După aproximativ 2 luni am observat o problema la display și am ... (vezi toată discuția)