avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... temei legal la anulare ordin prefect
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

temei legal la anulare ordin prefect

Pentru a deschide proces pentru nulitate/anulare ordin prefect de atribuire teren aferent casei de locuit, ce temei legal se poate folosi? Exista mai multe temeiuri legale? Va rog un raspuns.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: pusa2mimi , utilizator 12:07, 31 Mai 2016
pusa2mimi a scris:

Pentru a deschide proces pentru nulitate/anulare ordin prefect de atribuire teren aferent casei de locuit, ce temei legal se poate folosi? Exista mai multe temeiuri legale? Va rog un raspuns.Multumesc.

Revin cu o precizare, am avut un proces de nulitate OP pentru acelasi teren, teren solicitat la legea 10/2001,proces castigat partial pentru ca 1/2 din teren a facut obiectul legii 10/2001.Cealalta parte de 1/2 din teren face obiectul legii 18/1991,acest teren pentru care sunt in proces cu primaria acum la legea 165/2013 si pentru care am solicitat verificarea legalitatiiOP,dar presupun ca trebuie sa cer nulitate ordin prefect din nou, cu alt temei legal, eventual fraudarea legii sau art 948 alin 4 din vechiul cod civil, astept informatii. Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 4 Mai 2016
pusa2mimi, utilizator
pusa2mimi a scris:

pusa2mimi a scris:

Revin cu o precizare, am avut un proces de nulitate OP pentru acelasi teren, teren solicitat la legea 10/2001,proces castigat partial pentru ca 1/2 din teren a facut obiectul legii 10/2001.Cealalta parte de 1/2 din teren face obiectul legii 18/1991,acest teren pentru care sunt in proces cu primaria acum la legea 165/2013 si pentru care am solicitat verificarea legalitatiiOP,dar presupun ca trebuie sa cer nulitate ordin prefect din nou, cu alt temei legal, eventual fraudarea legii sau art 948 alin 4 din vechiul cod civil, astept informatii. Multumesc

Un raspuns va rog. Multumesc.
pusa2mimi a scris:

???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate ordin prefect pusa2mimi pusa2mimi Buna ziua. Am o nelamurire in legatura cu un ordin prefect: se poate verifica legalitatea acestuia in instanta in baza legii 554/2004 , art.4, ridicand la un ... (vezi toată discuția)
Legea 165/2013 versus revendicare pusa2mimi pusa2mimi Buna ziua. Pun in discutie o problema mai complicata: X a avut cerere la legea 18/1991, pentru doua suprafete de teren una intravilan aferenta casei de ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! vreau sa recuperez teren! pusa2mimi pusa2mimi Am o cerere la L18/1991 nesolutionata, in care este ,dupa coala din registrul agricol si suprafata de teren aferenta casei de locuit . Casa s-a vandut fara ... (vezi toată discuția)