Buna ziua. Am o nelamurire in legatura cu un ordin prefect: se poate verifica legalitatea acestuia in instanta in baza legii 554/2004 , art.4, ridicand la un proces pe legea 18/1991 exceptia de nelegalitate sau nu?
Buna ziua. Am o nelamurire in legatura cu un ordin prefect: se poate verifica legalitatea acestuia in instanta in baza legii 554/2004 , art.4, ridicand la un proces pe legea 18/1991 exceptia de nelegalitate sau nu?
Da, exista un proces la legea 18/1991 la care am solicitat verificarea legalitatii ordinului prefectului, la care, primaria a depus note de sedinta prin care afirma ca pentru ordinul prefectului nu pot solicita verificarea OP, numai anularea/nulitatea OP, in contextul ca de constatarea nelegalitatii OP depinde in parte solutionarea cererii dedusa judecatii.
Obiectul cererii nu este acel op ci o cerere depusa in 1991 la legea 18, op a fost emis in 1996 fara a fi solutionata cererea, eu fiind mostenitare a fostei proprietare, am solicitat solutionarea cererii la legea 165/2013, asa am ajuns la proces.Am solicitat verificarea legalitati OP pe cale de exceptie.