avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariul minim pt cei cu studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariul minim pt cei cu studii superioare

De la 1 mai salariul minim este 1250.Fiica mea lucreaza la un SRL in care statul are 51%actiuni .Pana la aceasta data a avut salariul de 1200[brut].Are studii superioare si 5 ani vechime. Acum a primit decizia cu salariul minim de 1250.Este corect ce se intimpla ca un necalificat sa aiba acelesi salariu ca un masterand ?Fiica mea executa lucrari pe masura pregatirii sale si este remunerata ca un necalificat .Nu exista nici o legislatie in acest sens?;si daca da va rog sa ma luminati si pe mine ca nu mai inteleg nimic.Va multumesc anticipat.
Imi pare rau ca va contrazic! Fac totul! Totul pentru ei! Si ne-am cam saturat!X-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim pe econimoe studii superioare AdrianaBaia AdrianaBaia Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca marirea minimului pe economie de la 1 mai, se refera si la minimul pe economie pentru studii superioare.Pentru ca altfel ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu Andrei Fran Andrei Fran Buna! As dori sa stiu cu cat trebuie sa fiu platit pe luna , tinand cont ca lucrez 8 ore in fiecare zi a lunii?! Nu am zile libere niciodata! Care este salariu ... (vezi toată discuția)
Referitor la salariu minim Constantin Doralisa Constantin Doralisa Este normal ca avand o calificare cu cursuri specifice meseriei pe care o desfasor cu responsabilitati la locul respectiv de munca in condiții destul de grele ... (vezi toată discuția)