avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului

Daca nu am intocminta fisa postului. Ce treubuie sa fac legal si unde trebuie sa sesisez
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:56, 12 August 2009
Solicitati in scris angajatorului sa va prezinte in vederea semnarii, fisa postului.Luati nr. de inregistrare pe cerere.
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
Cei mai multi angajatori procedeaza la intocmirea fisei postului dupa incheierea CIM, "pacalind" in acest fel pe salariat care nu a luat la cunostinta de la inceput de sarcinile si atributiile ce le au de indeplinit pe postul pe care a fost angajat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului Masaro Masaro Cum se procedeaza in situatia in care angajatul nu vrea sa semneze fisa postului modificata si ce consecinte poate sa rezulte din aceasta situatie? Ce ... (vezi toată discuția)
Urgent ajutor, va rog :) denisa_eu denisa_eu Buna ziua, la noul loc de munca nu exista fise de post iar printre sarcinile primite, apare si intocmirea acestora. I-am adus la cunostinta angajatorului ca ... (vezi toată discuția)
Modificari in lista sarcinilor din fisa postului PEOPLE MANAGEMENT PEOPLE MANAGEMENT Buna ziua. Se doreste modificare unor puncte din fisa de post deoarece unele atributii nu-si mai au folosul in cadrul departamentului si adaptarea altor ... (vezi toată discuția)