avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Recomandata posta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Recomandata posta

in urma cu un an am primit o amenda in posta ( amenda de la CNADNR pentru rovinieta ) amenda a fost lasat de postas in posta fara a-mi aduce la cunostinta faptul ca am primit amenda si am dreptul sa o platesc la jumate din pret in 48 ore.Eu fiind plecat din oras pentru in perioada respectiva m-am trezit cu amenda cand am ajuns acasa , am mers la primarie , cei de acolo nu au vrut sa imi incaseze jumate din suma si am lasat-o asa.Acum cand am vrut sa platesc impozitul am aflat ca trebuie sa platesc si amenda , din punctul meu de vedere , postasul a facut un abuz lasandu-mi amenda fara a ma instiinta. Cum ar trebui sa procedez in situatia aceasta ? pur si simplu nu vreau sa platesc amenda decat la jumate de pret , nu cred ca este corect cum a procedat postasul.

Alte discuții în legătură

Amenda lipsa rovineta dar autoturismul a fost de 2 ani instrainat dar nu radiat 4evermav 4evermav Buna ziua, am primit o amenda, pe numele meu ,din cauza lipsei rovinetei la autoturismul pe care l-am vandut acum doi ani. Autoturismul nu a fost radiat ... (vezi toată discuția)
Prescriptie amenda rovinieta g_peace g_peace Buna ziua Acum 9 zile am primit amenda pentru rovinieta prin posta si m-am grabit sa platesc contraventia in cele 48 de ore. Insa, nu am fost deacord sa ... (vezi toată discuția)
Executare silita din partea directiei regionale de drumuri si poduri cu amenda platita la termen albatros64 albatros64 Buna ziua! as avea si eu o problema legata de plata amenzilor privind rovigneta. Acum trei ani,am fost surprinsa circuland pe drumul public,fara rovigneta in ... (vezi toată discuția)