avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Abuz Telekom
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Abuz Telekom

Acum cateva luni (23 decembrie 2015) am fost la un Telekom, si eram interesat sa cumpar un telefon. Doamna de acolo mi-a zis ca ma costa 50 de lei, si ca apoi abonamentul va fi undeva la 200 de lei pe luna. Am fost de acord si a inceput sa completeze actele. Dupa ce semnasem si am asteptat in jur de o ora, imi spune: 'de fapt te va costa 500 de lei...' Eu am zis ca nu e ok, nu am luat nimic de la ei(nici macar o cartela) si am plecat acasa. Dupa ceva timp, vine un plic acasa cu o prima factura. Conform contractului daca nu ridicam cartela ei trebuiau sa rezilieze contractul. M-am suparat si am facut o sesizare la anpc, am sunat in call center, le-am scris, si am fost in vreo doua sedii.
In cele din urma, la un sediu mi se zice ca pot rezilia contractul. Il reziliaza ea, eu nu am completat nimic ca sa spun ca am acceptat vreo clauza, si zice ca totul e in regula. Aceasta se intampla acum vreo doua luni. Si alaltaieri am primit o sesizare de la o firma de recuperari ca sunt dator 1500 de lei (taxa de reziliere a contractului), si ca daca nu platesc in 5 zile ma vor in judecata.
Ce stiu eu pana acum: in februarie 2016, instanta a anuntat ca toate clauzele abuzive din contractele Telekom sunt de acum interzise.
Ce pot face eu acum? Cum pot proceda in asa fel incat sa nu fiu nevoit sa platesc suma aceea? Exista vreo cale de rezolvare?

Alte discuții în legătură

Returnare telefon telekom anittastanciu anittastanciu Buna ziua, Povestea e un pic lunguta, am sa incerc sa o spun cat de scurt pot. Ai mei au reziliat un abonament de telefon, televiziune si internet la ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom (internet fix si tv) Alex379 Alex379 Buna ziua! Am semnat un contract cu Telekom, care cuprinde pachetul de servicii Internet fix si Televiziune. Vreau sa reziliez contractul inainte de ... (vezi toată discuția)
Contract telekom ContSters435654 ContSters435654 Nu rusesc sa scap de u abonament ,care a scazut in luna februarie a.c ,pentru care am cerut de mai multe ori rezilierea. .Chiar luna asta am primit factura ca ... (vezi toată discuția)