avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Condiții participare concurs promovare în funcția ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Condiții participare concurs promovare în funcția publică de conducere

Vă rog să îmi clarificați sintagma referitoare la condițiile de participare la concursul de promovare în funcția publică de conducere de șef serviciu: ,,2 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice,, reprezintă doi ani de la finalizarea studiilor masterale/postuniversitare sau studiilor de lungă durată absolvite cu licență? În contextul art. 57 alin.(6) și (7) din Legea nr. 188/1999 privind Statutul Funcționarilor Publici.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:16, 6 Mai 2016
2 (doi) ani de la finalizarea studiilor de licență

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii postuniversitare vulpitza70@yahoo.com vulpitza70@yahoo.com Ce Studii trebuie sa aiba o persoană pentru a se înscrie la un concurs pentru ocuparea unei funcții publice de conducere? Are studii universitare de lungă ... (vezi toată discuția)
concurs sef birou cristina 33 cristina 33 Daca sunt functionar contractul detasat de la MI in cadrul primariei pot participa la concursul de ocupare a functiei de sef birou SPCLEP,acesta fiind un post ... (vezi toată discuția)
Sef serviciu la institutii bugetare lumi71 lumi71 Stiu ca la institutiile bugetare Seful de serviciu trebuie neaparat sa detina diploma de master, chiar daca studiile superioare sunt de lunga durata. Ceea ce ... (vezi toată discuția)