avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Loc de desfasurare a activitatii salariatului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Loc de desfasurare a activitatii salariatului

Buna ziua,

Intrebarea este urmatoarea:

Societatea A detine un imobil si utilajele desfasurarii activitatii de alimentatie publica (restaurante - cod CAEN 5610), respectiv cuptoare, malaxoare, etc. Societatea B are personal de specialitate, bucatari, ajutori de bucatari, etc., si desfasoara activitati de alimentatie publica (CAEN 5610 - fast food) dar nu are un loc in care salariatii sa poata desfasura activitatile de preparare a alimentelor.

Poate societatea B sa desfasoare activitate in imobilul societatii A fara ca B sa-si infiinteze un pct de lucru acolo?
Eventual, poate exista un contract de colaborare intre cele 2 societati in asa fel incat A sa vina cu locatia si mijloacele de preparare si B cu salariatii?
Mentionez ca B incaseaza profitul.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 20:21, 6 Mai 2016
Societatea B nu face inchiria acel spatiu cu bunurile respective?
Buna ziua,
Contract de asociere in participatiune.
Daca doriti sa va desfasurati activitatea in acest fel contactati un avocat bun, eventual sa aiba si cunostinte fiscale, pentru redactarea contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod(uri) caen pentru fast-food sau clatitarie? ElenaComanescu ElenaComanescu Buna ziua, Doresc sa imi deschid o intreprindere mica care sa se axeze pe producerea si comercializarea clatitelor dar la acestea sa pot vinde si un suc, o ... (vezi toată discuția)
Cod caen vasi49 vasi49 Va rog sa-mi spuneti ce cod CAEN corespunde unei astfel de activitati: -Prepararea si comercializarea ,exclusiv la pachet,de pizza,paste(preparate din ... (vezi toată discuția)
Autorizatii fast-food ContSters156394 ContSters156394 Buna ziua. Intrebari oarecum asemanatoare au mai fost postate, insa nu am gasit pentru nici una un raspuns clar. Deci: poate cineva sa se pronunte fara ... (vezi toată discuția)