avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract prestari servicii contabile
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract prestari servicii contabile

Buna ziua,

In cazul in care exista un contract de prestari servicii contabile intre un contabil autorizat si un beneficiar, si un act aditional prin care se instituie obligatia contabilului de prestare de servicii de completare si transmitere a Revisalului, contabilul este obligat sa faca dovada contractului de servicii contabile la ITM sau se poate merge doar cu actul aditional pentru a completa Revisalul ?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:22, 6 Mai 2016
Este problema angajatorului ce declara, dar nu exista obligativitatea depunerii copiei de pe acel contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional pentru transmitere revisal ludeea ludeea Buna ziua , Va rog sa imi spuneti cum sa procedez in situatia urmatoare. Pana la aparitia legii 500/2011 revisalul era transmis de firma care ne tine ... (vezi toată discuția)
Revisal adria05 adria05 In urma unui control de itm m-au intrebat dc avem contract cu persoana care transmite revisalul catre itm pt ca acea persoana tb sa fie in evidenta lor.Mi-au ... (vezi toată discuția)
Procedura externalizãrii serviciilor de resurse umane Olivia E Olivia E Buna ziua, As dori sa stiu cum trebuie procedat in situatia in care externalizezi partea de resurse umane dintr-o firma. 1.Se face un proces verbal de ... (vezi toată discuția)