avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CNP
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CNP

Buna ziua , angajatorul are vrun drept sa foloseasca CNP-ul in alte inscrisuri fara a-ma instiinta. Cu alte cuvinte a facut o lista cu toti angajati din firma unde a trecut si CNP-ul fiecaruia nici macar nu ne-a intrebat daca suntem de acord sa scrie si cnp-ul
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:12, 6 Mai 2016
Nu are niciun astfel de drept, daca nu este operator de date cu caracter personal.

Prin urmare, sunteti indreptatit sa sesizati ANSPDCP - Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, email :
anspdcp@dataprotection.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cnp operator facturare Selek Selek Bună ziua! Începând cu luna noiembrie am demisionat însă am aflat ca până în prezent firma la care am lucrat încă mai folosește cnp-ul meu pe ... (vezi toată discuția)
Ce acte reglementeaza....? floricica floricica Buna ziua, Apelez la amabilitatea profesionistilor de pe acest forum pentru de a-mi oferi o opinie legala cu privire la ce acte normative protejeaza datele ... (vezi toată discuția)
Spam prin sms. nu este ilegal să hartuiești pe cineva cu mesaje, nedându-i posibilitatea să se dezaboneze? pradan pradan Buna ziua, Tot primesc spam prin sms de la 4 numere de Vodafone facand reclame la lenjerii-shop.ro Am inteles ca vodafone a mai fost amendat pentru sms ... (vezi toată discuția)