avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cnp operator facturare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cnp operator facturare

Bună ziua! Începând cu luna noiembrie am demisionat însă am aflat ca până în prezent firma la care am lucrat încă mai folosește cnp-ul meu pe facturile emise. As dori sa știu dacă as putea avea vreo problema în cazul în care firma ar avea un control, ce sancțiuni ar putea primi firma și în baza cărei legi.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:27, 23 Mai 2018
Solicitati in scris fostului angajator sa nu mai foloseasca datele dvs pe facturi. In caz contrar, puteti sesiza ANSPDCP - Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cnp adrian577 adrian577 Buna ziua , angajatorul are vrun drept sa foloseasca CNP-ul in alte inscrisuri fara a-ma instiinta. Cu alte cuvinte a facut o lista cu toti angajati din firma ... (vezi toată discuția)
Confidentialitate nota explicativa marinu30 marinu30 Buna ziua, Mi-a fost ceruta nota explicativa de departamentul juridic la firma unde lucrez si acea nota explicativa a inceput sa circule pe mail-ul firmei ... (vezi toată discuția)
Obligatii privind protectia datelor adriana0814 adriana0814 Buna ziua, sunt administrator la o societate comerciala care poate desfasura si Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet ... (vezi toată discuția)