avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu ingrijire copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu ingrijire copil

Buna ziua
eu sunt in concediu ingrijire copil de pana la 2 ani as vrea sa stiu daca dupa noua lege data mai trebuie sa stea tatal o luna acasa sau pot sta tot eu cu cea mica?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:41, 7 Mai 2016
Modificarile aduse prin Legea 66/2016 la OUG 111/2010 nu au abrogat si prevederile referitoare la faptul ca, cel puţin o lună din perioada totală a concediului de creştere a copilului este alocată uneia dintre persoanele care nu a solicitat acest drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai primesc stimulent de insertie? Simona Ciucä Simona Ciucä Buna seara! Am.nascut in data de 11.02.2015 si m.am intors la serviciu in data de 01.10.2015. Am optat pt indemnizatie crestere copil 1 an de zile, insa cand ... (vezi toată discuția)
Indemnizație 1 iulie 2016 Roxana1183 Roxana1183 Buna ziua, daca in cele 12 luni am 2 luni întrerupere cu noua lege pot beneficia de indemnizație? (vezi toată discuția)
Legea cic 1 iulie aka_iunia aka_iunia Buna ziua. Copilul meu are 1 an si 3 luni. Am stat in CIC pana la 11 luni, adica pana in mai 2016. Sotul meu a stat si el o luna. Eu beneficiez acum de ... (vezi toată discuția)