avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie pe o strada lata de 4m
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie pe o strada lata de 4m

Buna seara,

as vrea sa stiu daca se poate obtine autorizatie de constructie in urmatoarea situatie:
- dimensiuni teren :30m x 30m
- strada de acces are lungimea de 200 m si latimea de 4 m.

Dupa ce am cercetat subiectul am ajuns la urmatorul subiect deschis tot pe avocatnet.ro
www.avocatnet.ro/content/for...

Novice fiind, nu imi dau seama. Se poate sau nu obtine autorizatie avand in vedere dimensiunea strazii de acces?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Autorizatie construire Razvan19900905 Razvan19900905 Pot optine autorizatie de constructie pe un teren lat de 7,20 m si lungime de 28m? Terenul se afla la intersecția dintre 2 strazi, asadar atat lungimea cat si ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan fara drum de acces elena_ploiesti elena_ploiesti Buna ziua, Sunt in situatia in care Primaria B. sa elibereze tituri de proprietate pe terenurile detinute de bunicii-parintii mei de peste 40 ani si as ... (vezi toată discuția)
Limite constructie casa laurentiuu laurentiuu Un teren intravilan in oras are deschiderea la strada de 17 m(latime) si lungimea (adâncimea) de 100m. Daca se doreste cumpararea a doar 500-600 mp dar la ... (vezi toată discuția)