Buna ziua
Referitor la impozitul auto calculate de Administratia Financiara Locala.
Sotul avea o masina . Masina s-a dezmembrat fara a fi dusa la un centru autorizat inca din 2004( nu sunt documente)
De asemeni avem o casa pe numele amandurora, jumatate fiecare.
Dupa divort am achitat impozitul afererent procentului pe casa pe –rolul- fostului sot. Nu s-a facut partaj.
Din anul 2016 conform modificarilor la procedura fiscala, orice virament acopera dotoria cea veche, precedenta,
astfel nu am achitat nici impozitul pe casa pe rolul lui.
Unde si cum ma sfatuiti sa procedez, pentru a explica institutiilor ( la politie si fiscal ) ca masina nu mai exista,
pentru a intra in normalitate macar cu impozitul pe casa.
Mentionez ca nu pot intabula apartamentul fara certificat fiscal, fara datorii.
Va multumesc anticipat.
In cazul in care vehiculul nu mai exista faptic,proprietarul de drept=ex sotul dv,are dreptul sa incheie declaratie notariala pe proprie raspundere ca bunul mobil nu mai exista in fapt si in drept urmare dezmembrarii acestuia
Cu declaratia notariala proprietarul de dreptal vehiculului sau persoana imputernicita de catre acesta poate solicita radierea la cerere a vehiculului
Autoritatea fiscala teritoriala urmeaza sa dispuna radierea de pe rolul fiscal al bunului mobil dupa achitarea integrala a debitelor aferente
Impozit auto
Edward_w92
Buna seara!
Am si eu o nelamurire. Acum ceva ani, vreo 5 la numar, am cumparat un ciur de masina pentru piese insa aceasta nu a fost radiata de la primarie. ... (vezi toată discuția)