Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in ceea ce priveste prelungirea concediului de crestere copil si anume: copilul meu implineste 1 an de zile pe data de 15 iulie 2016; in dosarul depus pt primirea indemnizatiei lunare a fost mentionat printr-o cerere ca ma voi intoarce la serviciu pe data de 15 iunie 2016 pt a putea primi stimulentul de insertie; in conditiile date,pot solicita prelungirea cu inca un an a concediului de crestere a copilului si sa pot intra sub incidenta legii care va intra in vigoare cu data de 1 iulie 2016 cu privire la calculul indemnizatiei lunare de 85% din media veniturilor pe ultimele 12 luni fara plafon maxim?
Daca da, v-as ruga sa-mi mentionati cand ar trebui sa depun cererea de prelungire la DGASPC?
Va multumesc.
Va multumesc frumos pt promptitudinea cu care ati raspuns solicitarii mele, insa mai mult ma interesa prima parte a intrebarii si anume daca in urma prelungirii concediului de maternitate cu inca un an de zile valoarea indemnizatiei lunare s-ar calcula dupa noua lege.