avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat fiscal imobil, pt. dezbatere succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat fiscal imobil, pt. dezbatere succesiune

Certificatul de atestare fiscala pt. un imobil, in vederea dezbaterii succesiunii, poate fi cu debit ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alamarro , utilizator 13:48, 9 Mai 2016
Da, poate fi daca nu au fost achitate taxele si impozitele privind imobilul,asta nu impiedica dezbaterea mostenirii dar, trebuiesc platite de mostenitori.
Va multumesc, aceasta era si ideea, datoriile sunt inregistrate dupa moartea unchiului meu, deci trebuiesc achitate de catrea mostenitorii sotiei supravietuitoare, decedata si ea intre timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibil? maria dinca maria dinca Ma intereseaza sa stiu daca impozitul pe teren si cladire se poate modifica de pe un nume pe altul fara instiintarea acestei modificari? Am situatia ... (vezi toată discuția)
Succesiune bianca ionita bianca ionita se poate deschide succesiunea in cazul in care unul dintre mostenitori au amenzi de plata la circa financiara? (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire karina2010 karina2010 Ambii parinti decedati.Tata a decedat in decembrie 2012.Suntem 3 surori si vrem sa dezbatem mostenirea.Dezbaterea mostenirii implica neaparat si terenurile din ... (vezi toată discuția)