avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită pierdut si recurs si revizuire recurs.
Discuție deschisă în Executare silită

pierdut si recurs si revizuire recurs.

In cazul unui proces de intoarcere executare,in care solicitarea debitorului este admisa,desi acesta este in continuare dator catre mine,(titlul executoriu nefiind desfiintat)iar gresala ptr. care trebuie sa reintorc executarea silita este facuta de catre executorul judec.(acesta a luat incuviintarea ptr. exec., dela o instanta necompetenta teritorial) deci execut. fost achitat de orice vina ,urmind ca si onorariul acestuia sa-l restitui tot eu,Va rog ajutati-ma cu o indrumare.Ce mai pot face???Pot sa-l dau in judecata pe executor??Pot sa fac la CEDO fiindu-mi incalcat dreptul la un proces echitabil( cunosc multe situatii asemanatoare ,in care s-a judecat drept.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 15:32, 9 Mai 2016
Trebuie să îi faceți debitorului creditor o notificare prin executor banca, în care veți invoca compensația legală (Art. 1.616 - 1.623 - Noul Cod Civil ).
Sumele se vor stinge, până la concurența celei mai mici dintre ele.
În cazul în care creanța lui este mai mare. Trebuie să plătiți diferența. Dacă aveți cum, actualizați creanța, ca să aveți o creanță mai mare.

Cereți executorului prost pregătit să vă restituie onorariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita monatedys monatedys permiteti-mi sa fac o intrebare referitoare la o exec.silita asupra unui titlu exec.definitiv si irevocabil,dar care nu s-a pus in aplicare de catre AVAS ... (vezi toată discuția)
Recurs proces simona simona  simona simona Am un recurs pe rol,dupa patru ani de alte procese pe aceeasi tema-executare silita in care cu toate ca titlul exec.nu-i desfiintat,debitorul(institutie de ... (vezi toată discuția)
acte executare silita anulate monatedys monatedys in urma unei hot. definitive si irevocabile, s-a apelat la executorul jud. care a intocmit actele de executare. insa a solicitat Incuviintarea ptr. exec. ... (vezi toată discuția)