fiul meu a avut pe rol un proces -o contestatie la executare -inaintata spre judecare de catre debitor pentru motivul ca executorul nu a solicitat incuviintare ptr.executare dela judecatoria competenta. In aceasta situatie fiul meu a contactat avocatul recomandat taman de executor(acesta fiindu-i si prieten si aparator al intereselor firmei executorului.Bineinteles ca avocatul doar a incasat onorariul ,dar de prezentat la procesul de fond nu s-a prezentat si nici intimpinarea aferenta procesului nu a facut-o.aceste lucruri au reiesit din hotarirea data de instanta dela fond. In momentul cind a fost interpelat pentru a explica dece nu a facut nimic,acesta a spus ca "Nu am vrut"raspuns telefonic. Deasemeni instanta nici nu a judecat toate capetele de acuzare din plingerea debitorului si bineinteles ca pentru gresala executorului a fost scos vinovat creditorul(fiul meu). fiul meu a facut recurs si acum va rugam sa ne ajutati cu un sfat:sa cautam alt avocat pentru a ne reprezenta si apara dreptatea in recurs?Oare o mai fi vreo solutie pentru apararea dreptatii? Sintem foarte derutati si nu stim unde sa ne mai cautam dreptatea.Daca executorul nu a respectat legea,dece este vinovat creditorul .care este un om simplu fara puterea de aplicare a legii,numai cu obligatia de a o respecta.Va multumesc pentru ajutor.
Fie ca mergeti cu acelasi avocat, fie ca luati altul nou, recursul fiind la o alta instanta, se considera dosar nou, deci veti plati un nou onorariu.
Daca nu ati fost multumita de prestatia primului avocat, cine va opreste sa nu face contract cu altul?
Tot aceeași banii ii platiti.
Despre sansa de castig, nu va poate garanta nimeni, fara sa cunoasca dosarul in amanunt.
Un recurs respins.
monatedys
buna ziua. nu stiu ce cale sa urmez in cazul unui recurs respins si in care cauza nu am nici o vina,vina fiind a executorului judecatoresc care nu a luat ... (vezi toată discuția)