Tocmai am descoperit ca sotul ma inseala (meseje pe telefonul lui, trimise unei femei)...acum mi-am dat seama ca defapt de cateva luni nu mai avem nici viata sexuala, ca el era tot timpul "obosit"...stiu acum in ce consta oboseala lui.
Cum ma sfatuiti sa fac? Divort in instanta sau la notar? Sa introduc eu cererea? ma avantajeaza cu ceva daca demonstrez ca a fost infidel?
Avem in comun un apartament (l-am cumparat dupa casatorie, o parte din bani proveniti din cinste de la nunta din partea mea iar o parte din bani scosi de el de la banca, ii avea intr-un cont de economii, i-au mai dat parintii lui, etc...oricum, o suma mai mare decat mine cu vreo 20.000 euro) apartamentul, l-am cumparat asadar si l-am renovat, cel mai probabil acum valoreaza mult mai mult cu finisajele actuale. Tot timpul eu am avut serviciu cu CIM, el insa este bisnitar, n-ar putea dovedi cum face banii (decat daca aduce martori prieteni de-ai lui).
Cum se va impartii apartamentul? fiind bun din timpul casatoriei n-ar trebui sa fie 50-50%? si eventual la finisaje eu sa iau o parte mai consistenta ca doar eu am avut salar...?
Puteți sa va intelegeti pt un divorț prin acord în instanta ca va costa mai puțin, taxa e de 200 de lei.
Pt partaj, ar fi bine sa va intelegeti amiabil și sa faceți partajul la notar.
Dacă nu va înțelegeți și ajungeți sa partajati în instanta, se pleacă de la prezumţia ca fiecare ați contribuit egal la cumpărarea ap, el se va imparti la valoarea la care va fi evaluat în prezent.
Dacă va permiteți plata unei sulta, cereți sa vi se atribuie dvs și sa ii plătiți partea lui.
Divort si partaj
brunetamov
buna ziua! sunt casatorita de aproape 2ani si in concubinaj de 8ani....acuma a venit timpul de divort,deoarece el a fost infidel, am si martori in acest sens! ... (vezi toată discuția)