buna ziua! sunt casatorita de aproape 2ani si in concubinaj de 8ani....acuma a venit timpul de divort,deoarece el a fost infidel, am si martori in acest sens! ideea este ca nu avem nimik comun, nici apartament ...avem doar banii de la nunta...dar si aia sunt pe numele sotului! mai avem 3masini dar care leam achizitionat inainte de casatorie....si evident sunt pe numele sotului! stiu ca toata lumea va zice...ca am fost fraiera...asta e....intrebarea mea...cum as putea sa dovedesc contributia mea l toate bunurile dobandite inainte de casatorie? as vrea sa facem totul la notar...dar intreb pt ca nu sunt sigura ca imi va da cam tot ce mi se cuvine!
Pt procedura de divort la notar, urmata de un partajul voluntar la notar nu va intereseaza sa faceti dovada contributiei la dobandirea acelor bunuri. Partajul voluntar inseamna ca partile de comun acord hotarasc sa isi imparta bunurile.
Numai daca veti ajunge la un partaj prin instanta va trebui sa va puneti problema dovedirii contributiei dvs la dobandirea bunurilor. Asta inseamna martori, dovada veniturilor din acea perioada, ceva extrase de cont etc.
Concubinaj
Ofeluta
Buna....am stat in concubinaj 2ani-jumate, in tot acest timp am muncit impreuna si am dobandit multe bunuri dar aceste bunuri sunt toate pe numele ... (vezi toată discuția)