avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CERTIFICAT SECURITATE PAZA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CERTIFICAT SECURITATE PAZA

In ce conditii se poate obtine un certificat de securitate paza?Legislatie?
Cel mai recent răspuns: ContSters74561 , utilizator 11:33, 14 August 2009
Poate va referiti la un certificat de calificare agent paza si se obtine in urma unui curs unde ve-ti efectua o calificare la o institutie avizata de CNFPA. Tematica cursului de calificare agent paza este avizata de politie, conform prevederilor Legii nr. 333/2003/modificata si HGR nr. 1010/2004, privind Normele Metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003 . la terminarea cursului de aproximativ 3 luni(360 ore) se va sustine un examen unde se va dobandi certificatul de calificare agent paza. In baza acestui certificat de calificare de la politie (Seriviciul Politiei de Ordine Publica / Compartimentul sisteme paza de la IPJ-ul unde formatorul profesional *(firma specializata si atestata) se va obtine un ATESTAT.
In baza acestui ATESTAT si celelalte documente prevazute in Legea nr. 333/2003 va puteti angaja la o firma specializata de paza si protectie in functia de agent paya etc.
Mult succes, daca raspunsul va ajuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa obtin atestat agent paza nelu78 nelu78 cum pot obtine atestatul de agent paza cat mai urgent? (vezi toată discuția)
Cum obtin atestat de agent de paza bucur mihaela bucur mihaela Am lucrat 9 ani in jandarmerie si am obtinut adeverinta care atesta acest lucru. In cazul meu, cum obtin atestatul de agent de paza , pe care l cer majoritatea ... (vezi toată discuția)
Un atestat pentru paza este valabil si in spania ? nicutuduriu nicutuduriu Buna seara , as dori sa ma ajutati intr-o mica problema . As dori sa stiu daca un atestat pentru paza obtinut in Romania este valabil si in U.E. , mai precis ... (vezi toată discuția)