avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Modificare act constitutiv si cod caen
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Modificare act constitutiv si cod caen

Buna

Detin o societate care a avut ca activitate principala codul 4941 si activitate secundara: 4530 si 4520. Deoarece activitatea principala nu mai este am dori sa modificam actul constitutiv si implicit datele de Registrul Comertului pentru ca 4520 sa devina activitate principala. As avea cateva intrebari:
1. Ce documente sunt necesare sa fie depuse la Registrul Comertului?
2. Se va modifica si CUI (documentul in sine) deoarece se schimba si activitatea principala?
3. Mergand pe premiza ca se modifica documentul CUI unde mai trebuie depus odata ce acesta este modificat?

In ceea ce priveste codurile CAEN, service-ul auto mai desfasoara urmatoarele activitati: vanzare ulei motor si baterii auto, completeaza cu lichid de parbriz si antigel. Poate fi incadrata vanzarea de ulei, antigel, lichid de parbriz in acelasi cod caen 4530 sau mai este necesar un alt cod caen?

Multumesc anticipat!
Ruxandra

Alte discuții în legătură

Obiect principal de activitate Mihai.B Mihai.B Buna ziua! Am deachis o firma de transport cu codul caen 4941. Firma nu a inceput activitatea de un an de zile. Acum imi doresc sa incep activitatea, insa ... (vezi toată discuția)
Reparatia autoturismelor proprii adriancars adriancars Buna ziua,vin cu o intrebare ,detin o firma care are obiect de activitate principal comertul cu auto pana in 3,5t(caen 4511) , in statutul firmei avem si caen ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen la un srl. EDUARD B. EDUARD B. Dețin un SRL și as dori sa stiu dacă adaug un cod secundar (4941 transporturi rutier de mărfuri) pot presta și acest serviciu? Eu având in prezent cod ... (vezi toată discuția)