avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Utilizarea facturii pro forma online
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Utilizarea facturii pro forma online

Buna ziua, va rog, as dori cateva lamuriri (legale) cu privire la achizitionarea unor serv. turistice online.
Daca firma/hotelul emite o factura pro forma (incluzand TVA-ul?) pentru toata suma pe care o voi achita prin online banking, ce se va intampla in cazul in care nu imi va emite si factura fiscala cu valoarea totala? Cum imi voi putea recupera banii? Care ar fi cel mai sigur mod sa achit serv. turistice in avans online/la ghiseul bancii (sa beneficiez de early booking)?
Factura continand 100% suma poate fi emisa chiar daca serviciile vor fi furnizate peste 2 luni?
Va multumesc anticipat!!!

Alte discuții în legătură

Overbooking- probleme cu agentia de turism zahra7 zahra7 Buan ziua!Am achizitionat un bilet de odihna orin intermediul unei agentii ,pentru 7 zile ALL inclusive in Bulgaria ,bilet pe care l-am achitat in luna martie ... (vezi toată discuția)
Recuperare suma de la agentia de turism anida osman anida osman Buna seara, In data de 21.03.2017 am achizitionat ( s-a platit factura ) de la agentia de turism Bavaria Tour un early booking circuit 12 zile cu plecare ... (vezi toată discuția)
Dovada platii goplanet goplanet Am platit prin transfer bancar un avans necesar pentru o rezervare pachet turistic iar apoi diferenta de bani pentru tot pachetul. Am de la firma destinatara o ... (vezi toată discuția)