avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... dovada platii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

dovada platii

Am platit prin transfer bancar un avans necesar pentru o rezervare pachet turistic iar apoi diferenta de bani pentru tot pachetul. Am de la firma destinatara o factura pro-forma si o factura pentru avans , dar nu si pentru restul sumei. Au valabilitate facturile ne-semnata, trimise prin mail? Este schimbul de mail-uri doveditor a ceea ce am achitat ?
Cel mai recent răspuns: goplanet , utilizator 13:04, 11 Mai 2019
Da, facturile sunt valabile fără ștampilă și semnătură!
Dovada plății o constituie OP-urile!
Multumesc frumos de raspuns. Chiar daca era logic, nefiind de specialitate, aveam nevoie de confirmare de la cineva care lucreaza cu ordine de plata, facturi etc.
Dar daca plata reperezinta un pachet turistic, ce anume contine el, adica de ce anume beneficiez in baza banilor achitati, pot sa stau linistita ca este ceea ce este descris in oferta respectivului hotel/agentiei de voiaj de pe net ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vouchere de vacanță refuzate de agenția de turism. ce pot face legal? florinm. florinm. Bun gasit tuturor. M-am gandit sa expun aici problema mea, intrucat voucherele de vacanta sunt reglementate, din cate stiu, si de legea salarizarii in ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans vacanta adela88 adela88 Buna ziua, Am o problema: in luna februarie am rezervat o vacanta printr-o mare agentie de turism romaneasca. Am platit 2000 de lei avans prin plata ... (vezi toată discuția)
Modificare pachet turistic fara instiintarea turistului iacobpetrica iacobpetrica Buna ziua, sunt din Bacau si va descriu urmatoarea situatie pentru a obtine detalii juridice de specialitate. Am achizitionat in luna martie 2015 un pachet ... (vezi toată discuția)