avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare carte de identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare carte de identitate

buna ziua in iulie imi , expira cartea de identitate casa in care locuiesc e proprietar bunicul meu care a decedat acum 2 ani bunica are drept de semnatura si ce pot sa fac pt ca ea e f in varsta ,are 90 de ani si se deplaseaza f greu,am nevoie si de alte acte doveditoare?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:02, 12 Mai 2016
Faceti o cerere la serviciul Evidenta prin care solicitati deplasarea unui lucrator la dvs. acasa pentru a-i lua consimtamantul bunicii. Motivati cu faptul ca din cauza varstei si a problemelor de sanatate este netransportabila.

Puteti depune cererea si maine, nu conteaza ca expira abia in iulie. Profitati de perioada asta de dinaintea alegerilor pentru ca toate se rezolva repede acum :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare ci fara prezenta proprietarului ghitzarushul ghitzarushul buna ziua! va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: imi expira cartea de identitate si propietarul imobilului este bolnav la pat si nu se poate deplasa pt ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat ContSters321706 ContSters321706 Buna ziua, buletinul meu a expirat de ceva vreme, am sa platesc amenda. Intre timp m-am mutat in alt judet, pentru a avea un nou buletin, trebuie sa fac cerere ... (vezi toată discuția)
Drepturi de succesiune MGabriel MGabriel Mama este decedata,mai am un frate,avem de facut succesiunea. In bunurile care intra in succesiune: 1/2 din apartamentul parintilor (ambii parinti sunt ... (vezi toată discuția)