avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum aflu cand ordonanta devine definitiva?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum aflu cand ordonanta devine definitiva?

Buna ziua

Am primit o ordonanta de la procuror pt clasare cu termen de a deveni definitiva in 20 de zile de la comunicare. Daca cineva va face contestatie probabil ca nu mai devine definitiva pana la solutionare.
Intrebarea mea este daca am cum sa aflu dupa acele 20 de zile daca a devenit definitiva sau nu.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:05, 11 Mai 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Nu puteți decât sa așteptați.
Se poate întâmpla și sa se fac greșit comunicarea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit rezolutia de la procuror prin posta cattie cattie Si vreau sa stiu de cand curge termenul pt contestatie,de la data postei sau data inregistrarii rezolutiei la Parchet,pt ca este inregistrata in 2009 in ... (vezi toată discuția)
Solicitare ordonanta. Narcisa_ Narcisa_ Eu am depus o plangere penala fata de un vecin. Solutia mi-a fost comunicata, nu s-a dispus urmarirea penala fata de vecinul meu. Am atacat ordonanta la ... (vezi toată discuția)
Bună seara am o întrebare pe data de 16 noiembrie am depus ... Cda66 Cda66 Bună seara am o întrebare pe data de 16 noiembrie am depus ordonata de clasare a dosarului în care am fost cercetat pe art 337 la Biroul Rutier împreună ... (vezi toată discuția)