avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarii compensatorii somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarii compensatorii somaj

Daca te angajezi din somaj beneficiezi de un nr de salarii compensatorii. Un art. zice ca nu te trebuie sa te angajezi la o instituție unde ai mai lucrat in ultimii doi ani. Poți beneficia de salarii compensatorii daca devii angajatul unei instituții la care ai mai lucrat in ultimii doi ani , dar ai ocupat întotdeauna locul de munca in urma unui concurs (examen scris si practic)?

Alte discuții în legătură

Incetare de drept a cim pe perioada determinata dumi32 dumi32 Am urmatoarea speta: - un angajat la o institutie contractuala care apartine de primarie, a ocupat un post vacant prin concurs pe perioada determinata de 6 ... (vezi toată discuția)
Concediere smadu nona maria smadu nona maria daca am fost concediata cu art.65 / 1 am dreptul la salariile compensatorii conform contractului colectiv de munca din cadrul institutiei unde am ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii? veronica33 veronica33 Am urmatorul caz. un angajat pe o functie de sef birou. in urma reorganizarii biroul s-a desfiintat si s-a transf in serviciu, si-a completat si denumirea. ... (vezi toată discuția)