avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... card de sanatate, avand asigurare sociala de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

card de sanatate, avand asigurare sociala de sanatate

Vreau sa remarc o nedreptate.

Acum doua luni m-am dus sa intreb de ce nu am luat card de sanatate, au zis ca l-am primit, dar acest lucru nu este adevarat, am platit o taxa de pierdere ca era doar 15 lei si au zis ca vine in doua luni, dar timpul a trecut si iar nu mi-au dat cardul.
Cel mai recent răspuns: costin_ , utilizator 08:44, 13 Mai 2016
Faceti o sesizare la CNAS, pe: www.cnas.ro/contact/contact.html
De care Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate apartineti ?
freeelis a scris:

De care Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate apartineti ?

La cea din Constanta.
Ultima modificare: Vineri, 13 Mai 2016
costin_, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce trebuie sa stea cardul la casa de sanatate? negru daniel negru daniel buna dimineata , asi dori sa ma ajutati in legatura cu cardu de sanatate , am un unchi bolnav paralizat la pat datorita unor atacuri celebrare si beneficiaza ... (vezi toată discuția)
Concediu sarcina si lauzie user20 user20 Buna ziua, Sotia mea a fost in concediu de crestere a copilului timp de 2 ani, pana in luna mai anul acesta. In luna octombrie anul trecut a ... (vezi toată discuția)
Se plateste concediul medical pentru maternitate dupa 1 an concediu fara plata pentru crestere copil pana la 2 ani? Christiana30 Christiana30 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Am fost in concediul crestere copil 1 an platit, dupa care am prelungit pentru al doilea an de ... (vezi toată discuția)