avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Am o intrebare :
Daca un minor are un copil iar tatal copilului a lasato , poate bunica minorului sa beneficieze de o indemnizatie pentru cresterea copilului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:20, 11 Mai 2016
Macar studiile le-a intrerupt medical , in aceste conditii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie mama eleva calotescu_efimita calotescu_efimita Buna ziua!! As dori sa ma ajutati si pe mine cu mai multe informati! Sunt eleva in clasa a12a sunt insarcinata urmeaza sa nasc in luna aprilie as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie pentru ccc daca sunt studenta? andrea76 andrea76 Buna ziua ,sunt studenta anul 1 la facultate cursuri de zi si sunt insarcinata in 5 luni,intrebarea este daca ca si studenta beneficiez de indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Conditii de acordare a indemnizatiei de crestere copil mariao83 mariao83 Buna ziua! Am fost angajata cu contract individual de munca timp de 3 ani, pana la data de 25.08.2012. Din data de 08.10.2012 m-am angajat la un PFA. In luna ... (vezi toată discuția)