avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere suspendare provizorie executare respinsa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere suspendare provizorie executare respinsa

imi puteti spune va rog ce inseamna acest rezultat? Nu se mai poate face nimic?

Complet: Camânări/incidente 42
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge cererea, ca neîntemeiată. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 11.05.2016.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 11.05.2016

Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 11 Mai 2016
julyana78, utilizator
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:00, 12 Mai 2016
Impotriva hotararii respective nu se mai poate face nimic, fiind fara cale de atac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezinvestire ?! rosu gheorghe rosu gheorghe Am avut un proces cu angajatorul si am castigat in recurs. Pentru a taragana lucrurile si nemaiavand alta cale de atac, acesta a introdus actiune de lamurire ... (vezi toată discuția)
Conexare roxanikka24 roxanikka24 Imi spune si mie cineva ce inseamna: Complet: C2AP Tip solutie: Conexează cauza Solutia pe scurt: Conexează prezenta cauză la dosarul nr. 2276/314/2014. ... (vezi toată discuția)
Incheiere finala (dezinvestire) Nuțu08 Nuțu08 \"Ora estimata: 09:00 Complet: C15M7c - Camera Consiliu Tip solutie: Încheiere Solutia pe scurt: Respinge sesizarea din oficiu privind anularea cererii de ... (vezi toată discuția)